Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare

Cariere

LOCAL CONSULT este locul unde angajaţii se pot dezvolta pe măsura contribuţiei şi a potenţialului individual şi unde angajaţilor le sunt recompensate şi apreciate performanţele şi calitatea muncii depuse.
LOCAL CONSULT încurajează schimbarea conceptului de muncă şi competenţa profesională prin creşterea mobilităţii şi flexibilităţii forţei de muncă, stimularea spiritului de echipă, facilitarea integrării profesionale a absolvenţilor.
Crearea posibilităţii de a transfera o serie de competenţe de la un post de lucru la altul şi aplicarea unor practici eficiente de recrutare a personalului conduce la crearea unei atmosfere deschise de lucru, la creşterea increderii salariaţilor in capacităţile proprii, la recunoaşterea compeţentelor acestora.
Politica de selectare, instruire, evaluare şi recompensare a salariaţilor se bazează pe performanţa profesionala şi comportamentul acestora în organizaţie.
Dacă doriţi să vă alăturaţi unei echipe de profesionişti, să vă valorificaţi potenţialul novator, să acţionaţi într-un mediu caracterizat de principii de respect, cinste, seriozitate, credibilitate şi încredere reciprocă, vă invităm să folosiţi următoarele adrese de e-mail pentru a vă trimite un Curriculum Vitae actualizat către LOCAL CONSULT Târgovişte: localconsult@gmail.com sau localconsult@yahoo.com.
1
1234.jpg

Str. Plutonier Diţescu Stan,

nr. 1-4, et. 2, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel/fax: 0245.211.441

Site: www.localconsult.wgz.ro

Mail: localconsult@gmail.com,

        localconsult@yahoo.com

Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one