Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare

BINE AŢI VENIT !

S.C. LOCAL CONSULT S.R.L. Târgovişte fondată în 2005, elaborează, comercializează proiecte de construcţii şi oferă consultanţă, încercând să ţină pasul cu nevoile beneficiarilor mereu în schimbare. Proiectele noastre reflectă mai mult decât tendinţe trecătoare. Soluţiile noastre sunt de încredere şi de înaltă calitate, cu cheltuieli de regie şi de întreţinere scăzute. În prezent, oferta noastră adresată persoanelor juridice si fizice este cea mai bogată de pe piaţa damboviţeană - peste 300 de proiecte de arhitectură la cheie.

Obiectivul nostru este de a obţine poziţia de lider pe piaţa proiectării construcţiilor, precum şi de a fi în permanenţă deschişi la necesităţile rezidenţiale ale beneficiarilor, devenind astfel o sursă de cunoştinţe practice în industria arhitecturii şi constructiilor. Atingerea acestui obiectiv este facilitată de o ofertă bogată de produse, de documentaţii pregătite la cel mai înalt nivel tehnic, servicii profesionale, precum şi acces uşor la produse şi servicii oferite clienţilor.

Misiunea noastră este de a concepe şi elabora proiecte de arhitectură, precum şi de a oferi servicii de consultanţă în domeniul construcţiilor, pentru a răspunde nevoilor şi solicitărilor investitorilor.

Înca de la infiinţare, conducerea s-a preocupat permanent de creşterea calităţii profesionale a salariaţilor prin dobândirea de cunoştinte şi abilităţi necesare realizării eficiente a sarcinilor de serviciu, precum şi prin dezvoltarea graduală a potenţialului personal.

1234.jpg

Str. Plutonier Diţescu Stan,

nr. 1-4, et. 2, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel/fax: 0245.211.441

Site: www.localconsult.wgz.ro

Mail: localconsult@gmail.com,

        localconsult@yahoo.com

Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one