Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) este o documentaţie de urbanism, care detaliază modul în care Regulamentul de Urbanism se aplică pe un anumit teren.

PUD-ul se întocmeşte când acest lucru este prevăzut în Regulamentul Local de Urbanism (RLU), fie atunci când, regulamentul nu se poate aplica, anumite proprietăţi ale amplasamentului fiind diferite de cele propuse de RLU.

PUD-uri se întocmesc şi în cazul în care investiţia preconizată diferă de prevederile RLU.

PUD-ul este aprobat de Consiliul Local al oraşelor, comunelor sau sectoarelor Bucureştiului.

PUD-urile nu pot fi aprobate fără avizul Comisiei Tehnice a primăriei sau, atunci când primăria nu are o comisie tehnica, de către comisia tehnică de urbanism a Consiliului Judeţean.

Alte avize sunt avizele de amplasament ale furnizorilor locali de utilităţi, cum ar fi Distrigaz, Electrica, Romtelecom, etc.  Aceste avize evidenţiază daca un amplasament este afectat de reţelele proprii.

Sunt necesare, în anumite condiţii, avizele de circulaţie, acord de mediu, avize MApN, MAI, SRI, etc.

Valabilitate unui PUD este de 2 ani.

1234.jpg

Str. Plutonier Diţescu Stan,

nr. 1-4, et. 2, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel/fax: 0245.211.441

Site: www.localconsult.wgz.ro

Mail: localconsult@gmail.com,

        localconsult@yahoo.com

Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one