Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare

Oferta noastră

Angajamentul nostru faţă de clienți:

Prin implicarea personală venim tot mai aproape de nevoia fiecărui client susţinâd spiritul antreprenorial românesc. Ne-am propus ca strategia de dezvoltare a firmei să se bazeze pe o creştere sănătoasă, a paşilor mici dar siguri, care să ne ofere stabilitate şi valoare în ochii partenerilor de afaceri. Ţinta pe termen lung a întregii conduceri este ca organizaţia să fie de încredere pentru clienţii săi şi să impună noi standarde de calitate, transparenţă şi flexibilitate pe piaţa serviciilor de proiectare construcţii din România.

Executăm proiecte, în funcţie de tema de proiectare stabilită cu beneficiarul. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor şi STAS-urilor în vigoare.

Dezvoltarea proiectelor este realizată folosind metode moderne de proiectare asistată de calculator, folosind software specializat cee ce duce la o scurtă durată de execuţie a proiectului final.

 

1234.jpg

Str. Plutonier Diţescu Stan,

nr. 1-4, et. 2, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel/fax: 0245.211.441

Site: www.localconsult.wgz.ro

Mail: localconsult@gmail.com,

        localconsult@yahoo.com

Proiectare construcţii civile şi industriale, drumuri, poduri, alimentări cu apă, reţele de canalizare şi staţii de epurare
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one